tisdag 7 april 2009

lösningar

Min lugna prinsessa, som aldrig var rädd för nånting när jag fick henne, har nu vaknat till liv och ser saker, saker som verkar läskiga och allt. Jag vet inte riktigt om jag ska se det som positivt eller negativt, jag ser nog det från båda hållen. Vi försöker iallafall hela tiden att komma på bästa ideerna för att tänka på annat än det som verkar läskigt. Idag kom vi på att istället för att tvärvända eller vägra att gå över vattenhål som ser läskiga ut, så kan man hoppa. Och det tycker jag är ett jätte bra steg! Bättre att hon hoppar över än får panik och vägrar allt. Jag hörde någon som sa en gång, det finns inga problem det finns bara lösningar.. Och det är det vi försöker, att inte se någonting som ett problem, utan bara lösa det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)