måndag 18 maj 2009

Bild från i lördags då vi åkte till ridhuset på väderbacken, kameran är konstig och det vore bra med en ny. Hästen är däremot inte konstig! Vi var för en gångs skull alldeles ensamma hela tiden. Hon var ändå lite stressig, känns som en konstig stämning över hela stället. Lät henne gå på fyrkantsspåret för första gången sen och då blev hon lugn så tränade vi lite till och hon gick jätte fint.


Idag var det bara regn och rusk ute så för att lätta upp den dystra stämningen lite tog vi med hunden Nero ut på ridtur. Det gick jätte bra till en början och slut, tror dom tyckte det var lite spännande. Men mellan de hände de en liten olycka:
Nero fick syn på några rådjur och sniffade bort sig helt, helt plötsligt var han på fel sida av Star typ under henne och jag hör hur han bara gallskriker, jag tittar ner och ser hunden ligga nertryckt på marken och tänker nu jävlar dör han, Stars hov kommer skräckslaget flygandes upp och efter kommer Neros blottade tänder, Star slänger sig skräckslaget från Nero..
Sen var allt bra igen, alla tre blev nog lika chockade. Men alla levde och vandrade på fint hem och verkade må bra. När vi kom hem upptäckte jag att Star blödde på fossingen. Inget farligt tror jag, bara ett litet hack.. Vet ej om det var Nero som lyckades orsaka det eller vad det blev.
Tänka sig att en liten hund kan skada en stor häst, jag som trodde det var hunden som skulle vara pannkaka i alla ben i kroppen. Och till min stora förvåning: han har fortfarande än ingen respekt för Stars hovar.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)