söndag 18 oktober 2009

regn o sandbacka

Fredag: Det regnade hela dagen så Star skulle få vila. När jag kom till henne stod hon o frös o skakade, antagligen för det regnat hela dagen. Så jag tog in henne i stallet o torkade o satte på henne täcke. Sen fick hon stå inne hela kvällen, sen var hon nöjd och fick gå ut igen.
Lördag: Star mådde bra på morgonen och det regnade inte längre. Vi fixade och åkte iväg till Sandbacka för att träna. Grannen Lena var med och tittade. Anders sa att han var imponerad förra gången och ännu mer imponerad den här gången! Skritt på volten gick bra nu så vi tränade även i trav, lite drygt för oss men det gick bra. Sen red vi mellan koner och det gick super jätte bra! Och sen labyrint som vi aldrig ridit, det gick såklart bra och Anders blev mer imponerad och trodde inte riktigt att vi aldrig gjort det förr. Sen började vi träna lite på skänkelvikning och sånna grejer, inte precis min grej men det ska tränas på!

På hemvägen stannade vi på Statoil i Hedemora och Lena lyckades få syn på Södra Dalarnes Tidning där Anders var på första sidan! Stod om han och gården, hittade dock inte det på internet nu..

Star verkar lite spänd i musklerna så mamma försöker fixa fram en bra massör till henne. Sen ska vi fixa hallkortet på Väderbacken igen så vi kan åka dit och träna ibland, extra bra nu när vi har egen hästtransport ju!

Idag söndag verkade Star lite hängig så jag tog bara ut henne och borstade och gav henne maten. Sen gick vi bara runt lite på gården..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)