lördag 14 november 2009

sandbacka

Idag var vi till Sandbacka och tränade! Vägen dit var snöig, blaskig och slirig... Men fram kom vi och det gick jätte bra!! Star är så jätte förändrad mot något bättre, och det märkte tillomed jag mamma och anders. Hon är så mycket piggare, gladare och på g, utan att vara hetsig liksom. Kan säkert bero på att slaggprodukterna är så gott som ur nu hoppas vi på när hon ätit gurkmejan ett tag, sen blir hon nog bättre i knäet nu också! Vi gick igenom massa saker som vanligt tillexempel serpentiner, men jag lyckades hela tiden göra fel och blä.... Men tillslut kom vi på krukset så det blev jätte bra så nu ska jag träna mer på det. Sen började vi med Rollbacks och fick till det på en gång, och hon gillade det verkligen! Hon blev glad som aldrig förr, det gillar vi. Sen gjorde vi intervaller med trav och backa och det gillade hon ännu mer, blev riktigt förvånad och lycklig över henne. Jag har ju även ridit med båda tränsbett och grimman för att övergå från grimman, som vi började med, till tränsbett. Men det är så drygt med alla tyglar så vi knäppte loss grimman och körde bara med bettet. Men visst gick hon lika bra för det, hon går som med stången typ. asbra dag!!

Mammma tog lite bilder för en gångs skull, med sin extremt bra inte ens megapixelkamera... Behöver verkligen köpa oss en kamera, menmen!

Ahjustja! Star vågade tillomed säga ifrån till Anders idag, när han jämt gör som på bilden, står och petar och visar massa på Star. Hon gillar inte att ha folk så nära sig och nu sa hon till! Och han aceppterade det, därför han är så bra för han förstår min häst..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)