tisdag 15 december 2009

snö!

Har glömt att informera om att Starisen skenade med mig första gången för några dagar sen.. Vi var ute med Tyson o Aja, det var lite så där halvmörkt. Så skulle vi förbi ett par hästar som var galna i en hage, och sånna var tydligen farliga eller så trodde väl Star att dom försökte fly från nånting så hon flydde gärnet! På bara några sekunder hann det komma upp många tankar i mitt huvud.. Först innan jag insåg allvaret tänkte jag bara såja nu stannar vi, men hon tog bara i mer och sen tänkte jag oj det är första gången hon skenar med mig.. Försökte behålla lugnet men hon bara gasade mer eftersom Tyson var tätt efter! Tänkte att kommer vi ut på vägen så är det slut på oss, så efter andra försöket att få runt henne gick det.. Sen var dom helt tossiga och precis när Star börjat lugna sig blir klumpTyson rädd för nå skräp på vägen och hoppar rakt upp, hehe..

Jaja, har iallafall kommit massa snö nu så idag var jag och Star ut och galoperade i snön. Barfota, barbacka, med grimma.. Har lagt bettet på hyllan ett tag nu eftersom hon är så pigg och jag inte är bra nog att klara av det utan att slita i henne. Bootsen är broddade nu också och de funka bra men bäst utan nu när det är massa snö, asmysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)