fredag 26 februari 2010

gammalt

Som ni antagligen ser står det att vi tränar akademiskt för Maggie mm... Men de har vi ju slutat med för ett bra tag sen och började träna western för Anders i höstas. Det är bäst! Och det är verkligen det här vi vill hålla på med, vad annars? Men för rolighetens skull ska vi till borlänge till Emelyne nån dag och testa hur hon är, nu när hon har tid.. blir väl western där också såklart!

Idag var vi ut och skulle ta en lugn liten tur... Började med att träffa tre älgar! Star ville då inte gå längre fast dom hade gått iväg. Så jag fick kliva av igen, och pulsa! och eftersom jag inte hade någon sadel tog jag mig såklart inte upp så jag fick pulsa hela vägen igen! Tills vi efter säkert 20min kom ut på vägen och hittade en soptunna jag kunde ta mig upp på och vidare till min stackars häst.. Hon är bäst iallafall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)