torsdag 25 februari 2010

pulsaidjupsnötur

Häromdagen drog jag ut min stackars westernhäst på pulsa i djupsnö tur, barbacka.. Jätte härligt! Hon pulsade på fint och fick frusta på i galopp också. Skulle bara upp för sista backen då en fågel fick för sig att flaxa så Star blev lite rädd men jag klarade att hålla kvar mig tillslut. Men då va de två till fåglar som ville flaxa också och då landade jag så mjukt och fint i jäätte mycke snö.. Eftersom jag har världens största häst och alla stenar och allt är igensnöat fick jag lov att pulsa med snö över knäa hem med min lilla häst. Stackars häst som får ha en så klumpig cowgirl på ryggen, gick där och undrade varför jag inte bara hoppade upp igen.. Star är iallafall världens bästa prinsessa!

Och på tal om världens bästa så visade hon det verkligen förra veckan då vårat ridsällskap inte riktigt passade ihop, separerade och ponnyn kutade runt överallt! Men Star hon gick som in i koma och sket väl i de, fastän jag blev stressad och försökte få henne att skynda efter när det gällde var hon bara helt lugnt. Filbunken Star då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)