onsdag 19 maj 2010

igen

Var till Emelyne o tränade i söndags! Mest bara samla henne i trav o sen lite galopp, jätte duktig. Så den 12e blir det tävling i Lövåsen också.. Hårdträning fram till det nu faktiskt. Dock har inte Stars nya boots kommit än så det går inte så bra att träna på vägarna men på järnvägen igår gick det jätte bra. Asfin häst o sen galoppbacktränade vi lite o massa skrittbackträna, kände hur musklerna bara växte! Massa knott o skit nu så har börjat spruta henne med rosmarinsskiten som mamma gjort, men hon har fått värsta böldsår nu, av vad vet jag inte? Ska sluta med sprutandet nu ett tag få se om det är det eller om det bara är knotten som gör det? Och imorse lyckades hon iallafall rulla fast i boxen igen! så brandkåren fick komma. det var inte lika allvarligt idag iallafall så det gick fint. Få se vad hon ska hitta på nästa gång då..

1 kommentar:

 1. Hejsan Sara!
  Vad roligt att du och Star har en blogg, nu ska jag följa er via den :)
  Du, jag tänkte höra om ni kan vara gulliga o skicka tillbaka skolstången som ni fick låna av mig, jag har lite behov av den just nu.
  Min mailadress finns på min hemsida, maila så skickar jag min hemadress till er. Hälsa!
  Kramis!/ Maggie <3
  http://www.maggienyroos.com

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)