onsdag 30 juni 2010

frihet

Temat på peace & love är tydligen frihet, inte för att jag bryr mig så mycket.. Men min vän Marielle berättade det för mig, hon tyckte att frihet var när man fick klä av sig naken när det är jätte varmt ute. Idag blev jag iallafall att känna på och tänka på vad frihet är för mig.. Jag var ute och skulle rida alldeles för sent för att komma åt ridutrustningen, sadel träns och hjälm. Det fick helt enkelt bli det som fanns, Halles repgrimma.. Dessutom hade vi hunden på släp brevid. Många som ser mig tänker säkert, vilken idiotisk slarvig oansvarig unge! MEN om jag och Star inte hade haft den kontakt vi har skulle jag aldrig sätta mig och rida så. Säkerheten sitter inte i en massa utrustning utan i en lugn och rättriden häst, det hänger helt enkelt bara både på ryttare och häst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)