måndag 19 juli 2010

då kan vi vara vänner..

Skulle ta ut Star på nånting idag som vanligt, hade ont i huvudet o vara allmänt trött bara.. Första hon gör när jag kommer in o går till dom andra hästarna är att börja kuta runt som hon brukar, kutar från mig oså. Försökte väl några gånger att stoppa henne sen men i en så stor hage som deras bete är det fullt omöjligt att få tag i en vildhäst, som den vildhästen hon tror att hon är.. Jag tänkte... vafan håller vi på med, springa runt så här o fjanta! Hon kanske tycker det är kul men efter ett tag börjar det alltid verka lite hysteriskt från hennes sida o hon kan ju faktiskt göra illa sig av att kuta runt sådär.. Det verkar hon inte tycka är så kul så det måste ju vara någonting jag gör fel, kanske känner hon av att jag är trött o bara vill få åka hem o sova. Så jag tog djupa andetag o gick fram mot henne, utan att kolla på henne.. Hon kollar nyfiket på mig o jag stannar nån meter från henne, då kommer hon fram till mig o nosar på mig! Som okej, nu är du lugn, då kan vi vara vänner.. När det blir så här o när jag tillslut, fast det gick otroligt fort idag, så vet jag att hon inte går från mig igen.. Så jag kastar grimman på marken o kliar min prinsessa på alla betten, något hon inte alltid lyckas njuta av eftersom hon inte alltid på en gång njuter av en människan beröring, men det släpper efter ett tag o hon verkar tycka det är skönt. Masserar hennes bogar o det tycker hon alltid är skönt o stannar liksom till för att njuta, strechar nacke o lite så sen får det räcka för idag.. Hon hade ju trots allt redan motionerat sig själv ;) sen står hon bara där o kollar efter mig: jaha blev det inge mer än lite skön massage?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)