tisdag 27 mars 2012

Barnstar

Glömt berätta att i söndags var det tre barn hemma på min gård, katterna och hunden älskade det! Sen fick Star komma ut och bli borstad, klängd på och riden.. Stora Star!.. mot dom små barnen. Men hon var så! snäll! Har hon alltid varit mot barn, rör aldrig en hov för mycket, för att inte trampa på nån liten fot..

Idag var barnens pappa och red henne, eftersom små barn kunde tyckte han att han också kunde nu.. Brukar börja med att inte säga så mycket utan den nya ryttaren får känna och testa lite själv först.. Och efter ett tag brast han ut i Du jag har kommit på en helt genialisk grej som du säkert aldrig märkt, man kan styra med bara benen!! Att en som rider själv på riktigt första gången typ kan inse det är ju helt underbart! Och att Star är så snäll och medgörlig..

Var även ut och gick med Ricky och Queen.. Queen var mycket snällare nu när hon blev själv med han och dom kunde gå hur närma varandra som hellst.. Vilket gjorde att Ricky kaxade upp sig lite och var lite busig och nafsade lite på Queen, hehe..

10 april åker småflickorna till gröna ängarna också... Skönt för dom, mest för Fanny som har så dåliga luftvägar att hon knappt kan gå utan att bli andfådd.. Mina små fina som gjort alldeles rätt för sig här i livet så nu är det dags för vila!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)