fredag 16 mars 2012

Helg o fint väder

Så jag tog mig riktigt med tid till Queen.. Borstade och myste sen red ut på en barbackatur på nästan två timmar.. Stundvis var hon ganska lugnt, men det märks nu efter att hon börjar känna sig säkrare med kroppen och stegen, braa! Insåg även hur viktigt det är att man ser dit man ska och förbi hindren.. Stod en skogsmaskin inkörd på en väg och jag koncentrerade mig Endast på saker framåt! När vi precis var förbi tyckte ju jag att det gick så bra och dum och intresserad som jag är började jag kolla på maskinen för att se vad det var för märke på den.. Då gav jag ju Queen automatiskt tillåtelse att också undersöka maskinen och pang på en sekund hade hon vänt runt och insett att den såg läskig ut, haha dum av mig.! Massa grejer efter vägen som hon var lite tveksam mot men tog sig förbi fint, jag tycker det är bra att hästarna är så, har koll omkring sig och är nyfikna på grejer, istället för att dom går där i sin egna bubbla!

Nu ska jag rida ut och jobba Star ett tag, eftersom hon bara fick gå ut på en skrittpromenad med Queen igår.. Miranda fick dessutom både ridas på åkern och ut! Hon var så duktig fin och börjar ta galoppen bra. Fick även lite miljöträning med skällande hundar och pratstund med en läskig kaninMats, haha. Hon är så söt när hon blir blyg och gömmer sig bakom mig " saaara vad gör han??" jätte bra träning allt för kommande prövningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)