måndag 12 mars 2012

Mary & Star

Så jävla fint väder nu för tiden! Så tog med min bästa vän Mary på en ridtur.. Eftersom vi är bästa vänner och hon följer med på endel hästgrejs mm blir folks kommentarer oftast " jahaa du är också intresserad av hästar förstår jag " Nej! Haha. Hon är faktiskt inte det. MEN jag har fått upp henne på Star och även Miranda en gång. Jag har fått skola henne själv som min egen ryttare ;) och Gud vad duktig hon var nu när hon red Star igen! Helt förvånad, hade inte ens en tanke på att leda henne i början. Hon tog Star traskade iväg till en stengrej och klev upp!! Hallå får jag inte hjälpa till längre kände man, men jätte bra att dom är så säkra! Jätte bra att även Star tar nybörjare så bra.. Även fast jag visste att hon var jätte pigg tog hon det ganska lugnt förutom att hon mest ville galoppera istället för att trava och Mary gick med på en massa galopp sen och sa sen att det var riktigt kul :) Star vågade tillomed bjuda henne på ett litet skutt ;) fixat chaps till Mary också eftersom hon inte lyckas sitta ner så bra i traven Men på Star märktes det en klar skillnad mot Miranda, eftersom Star är mer tränad, bär upp sig och trampar under sig. Ser fram emot att se Miranda utvecklas så fint också!

Synd att jag inte kan få in några bilder här men om nån ens läser det här skiten, så åker de oftast in hästbilder på Facebook ;)

Glömde även tala om att de mesta isen har smält så det var fina skogsvägar oså..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)