torsdag 12 april 2012

Alla har vi nog en dröm härifrån

Inte för att jag inte gillar mitt jobb Men! Jag skulle hellre vilja och önskar och ska göra allt för att kunna ha någon eller några slags verksamheter hemma på gården. Jag saknar djuren så himla mycket Hela tiden när jag är och jobbar.. Men just nu och tills vidare är det här jätte bra att ha ett jobb att livnära sig med tills vidare. Jag har ju gått gymnasieutbildning med inriktning transport och tanken var väl att köra lastbil. Kanske kanske en vacker dag så kan jag hålla på med djuren hemma på gården och ha min egna lastbil att glida runt med? Man vet aldrig hur något ser ut framöver men drömmen är härifrån Ovakoland till mitt egna land med djuren.

Något jag även känner starkt för är att rädda och hjälpa Barn, hästar, hundar mm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)