tisdag 3 april 2012

Första turen!

I måndags hade flickorna sina första gäster.. Två tjejer som knappt aldrig ridit, dom blev förvånade att Star och Miranda lyssnade så fint och var lugna mm.. I bara grimmor! Mina duktiga fina, hoppas på fler gäster nu :) jag red Ricky på turen och han är så duktig så, lite trött bara eftersom han inte kommit i kondition än. Har heller inte sadlar så de räcker till han än..

Förra veckan red jag han hemma första gången, på åkern.. Men det var så lerigt och han lyssnade inte så bra när jag försökte flytta han och var ganska okoncentrerad så red slingerväxt mellan träd stubbar och stenar ett tag tills han lyssnade bättre. Lyckades få han på några fina men små volter också, eftersom han bara ville bölja ut sig.. Men duktig för att vara första gången ju :) red ut en liten sväng i sällskap av hunden sen.

Red ut med S i helgen igen, pappsen.. Han på Star och jag Ricky. Ricky var duktig som vanlig och S kämpar på så himla bra för å bli en riktigt bra cowboy :D fast still han råkar klämma för mycket i traven så Star tar galopp..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)