tisdag 8 maj 2012

Actionfilm

Idag red jag Miranda med Queen på släp, sweet. Red till nå jävla "pålskogen" som finns här. Tydligen jättestora fridlysta träd! Kändes verkligen WOW när jag kom in där, fast nej. Hehe. Men kan säkert bli ett bra besöksmål på turerna! Stars böld har ju öppnat sig mm och hon har inte ont när hon går så red henne på Åkern barbacka.. Dajsade, mm känns att hon inte ridit ordentligt på ett tag. Dessutom va hon ju pigg!! Och då kan jag få flyga, men hon var förvånansvärt lugn så körde lite galopprollbacks.. Svårt till höger såklart nu igen med galoppen eftersom vi inte tränat på ett tag. Men hon var ganska fin ändå så skulle låta henne galoppera på lite men på något vis svängde hon lite snävt och inte jag! Flög på rygg rakt i backen ;) haha. Då hade dessutom mamma kommit hem till oss och såg det, vet inte om hon fick med det på film. Järnvägen går precis nedanför min gård och åkern så kom tåget och mamma tyckte vi skulle rejsa och råna tåget. Visst tänkte jag det är alltid kul med utmaning och det kan ju aldrig gå värre än att Jag slår ihjäl mig, Star har ju koll på läget iallafall. Satte fart och hon fattade fin galopp innan tåget var framme vid oss sen jävlar bar det av!! Närå men tror faktiskt hon blev lite skrajj, tåget åkte iallafall för fort.. Sen skulle jag stanna henne vilket hon är duktig på att göra ganska snabbt eftersom hon är så himla bra och jag hänger inte med.. Så flög i backen Igen! Haha hoppas dom i tåget fick sig ett gott skratt om dom hann se det! Nu har jag ont i huvudet, nacke, käkar, höft, handled, fotled och skrap på ryggen.. Kan knappt röra mig haha! Mamma tyckte jag skulle ha sadel nästa gång mem jag fundera på å typ ta på mig en hjälm ;) lite uppfriskande ändå till att börja med när man flugit av hehe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)