söndag 6 maj 2012

Böld

Igår (lördag) skulle Emilia8 och Linnea4 rida. Emilia såklart på Star och Linnea på Miranda eftersom hon är så fin när hon är vit sen brun och tittar med sina små ögon på magen? Haha. Märkte direkt att Star haltade, väldigt mycket. Så vi pysslade om henne, kände på benet och hov mm utan att lokalisera något fel och så fick hon stå inne medans vi gjorde iordning Queen som Emilia fick rida istället. Miranda är helt sjuk, flamsar och yrar i stallet men direkt Linnea kommer i närheten (oftast med stol eftersom hon inte når upp) så lyfter hon inte en enda hov! Grym.. Allihopa var iallafall duktiga och jag gick med dom på en liten tur. Queen blev lite trippig på slutet så jag tog fast henne men asduktig fram dit ju och speciellt med annan ryttare än mig. Idag red jag ut på Ricky, jätte duktig travade på en hel del och han har ju bra kondis fan men inte musklerna.. Senare tog jag ut och Longerade han för mamma skulle hjälpa och kolla han.. Om det blir köp eller inte, vet inte om jag ska åka iväg och kolla han. Konstaterade iallafall att han har världs dåliga verkade och skodda hovar, herregud! Så mamma kommer och fixar det på tisdag :) tur jag har min mamma. Skulle kolla Star sen igen men såg direkt att det rann från kronranden, böld som nu gått hål! Skönt att det var hål och hon knappt haltade (galopperade i hagen senare tillochmed och var så lycklig! Satte iallafall på jodopaxomslag så det fick suga ur. Så är nog prinsessan bra snart igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)