torsdag 3 maj 2012

Flyttat!

Vet inte om jag berättat för min kära blogg att jag och djuren skulle flytta.. Från vårat första boende på 70kvm lght, jätte stora hagar, utestall och källare som sadelkammare mm.. Så har vi nu flyttat till hus 125kvm, källare m pannrum tvättstuga mm, stall 9boxar loge mm! 13 ha mark där det främst nu ska slås hö :) Tord som jag alltid köpt hö av har samarbete med den här gården och Urban som har sina hästar i stallet nu också men håller på att bygga eget. Så nu är jag en av dom och det är ju jätte bra att ha deras hjälp eftersom jag inte kan något om så skörda bajsa mm! Dessutom är det en jätte trevlig tjej som heter Anna som rider Urbans hästar och har gjort det i 27år! Som nu håller på att visa mig massa ridvägar och stigar :) började i tisdags på Ricky ut på stigar över stock och sten lera mm och så lite klättring, precis vad han behövde! Och även Queen så jag red den turen på henne själv idag, hon var lite trippig oså igen men var ju nytt ställe och helt ensam ut. Igår red jag ut på Star runt Ringvägen som Anna berättat om. Så fint och skönt med grus/gräsväg lite backar att galoppera uppför mm. Både jag och Star var supernöjda :) Longerade Miranda sen som mest spanar på Urbans pojkar ;) och tränade spola fötter vilket var jävligt läskigt! Hehe På återseende kära läsare, hoppas jag lyckas få in några bilder i bloggen snart typ blir rik och skaffar mig en dator eller något!;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)