söndag 13 maj 2012

Riksvägen

Skulle till Tumbleweed i helgen på lånstadagarna..! På lördagen bestämde jag mig att ställa upp för S istället och kolla på rally. Så söndag morgon tog vi tummen ur röven, men Nej! När jag stod inne på toan såg jag hästarna i fel hage och en som går där annars är gravid i sista veckorna, tänkte Shit!! Och kutade ut. Stoppade dom i rätt hage, var på väg och skulle kolla tråden.. Ser dom drar iväg, börjar lite lugnt jävlarr och ropar på dom lite och går efter. Snabbare och längre bort ser inga hästar.. Springer och springer, letar hovspår och följer. Kommer ut på riksvägen och där är det kaos! Bilar, människor och mina hästar, omg! Som tur hade massa folk fått tag på dom och S kom med grimmor :) herregud.. Så fick fixa hage mm istället för å åka till Sala.. Alla verkade oskadda förutom Queen som hade skrapsår uppe på höften som blödde lite, stackarn kanske drog omkull sig på asfalten och hade kunnat bli överkörd!:( mina bebisar får Aldrig mer göra så!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)