fredag 15 juni 2012

kvällspusss

Alla mina + inakorderingsponny väntar på godnattpussen när jag var ute med hunden <3
Imorgon är dagen då min sista lilla shettis far till dom gröna ängarna.. Vissa tror och tycker säkert att jag tar för lätt på detta. Men grejen är den att inombords går jag totalt sönder Hela tiden! MEN vi måste som ägare och bästa vänner till våra fyrbenta vara starka och stå upp för dom in tills det är över, och det har jag lovat alla mina och stått för. Alltid stått vid deras sida tills dom lämnat detta liv. Och det kommer jag även göra för Fanny imorgon. Stå upp och vara glad för hennes skull för det finns ett bättre liv bortom här för henne. Där hon kan springa med Ida hennes mamma som nyss togs bort och Halle hennes "pappa" som varit med största delen av livet och även stod i boxen bredvid när hon föddes, för sisådär 14 år sen. Där kan dom springa tillsammans igen utan att hon ska ha det tungt att andas. Såå.. vila nu min fina lilla prinessa och pussa dom andra <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)