tisdag 12 juni 2012

Semestertrip 7-8juli

Den 6e juli får jag semester (äntligen) efter att ha jobbat konstant sen studenten, vilket nu är ett år sen! Dessutom flyttat hemifrån, bott själv mitt i skogen med djuren, skaffat fler hästar, bytt jobb och flyttat till större gård. Så nu ska det minst sagt bli jävligt skönt med semester, från jobbet iallafall. Så 7-8 juli åker jag och min vän Sofia, Tysons ägare, till Knutby på minisemester och clinic med Leslie Desmond! Har varit på flertal clinics med henne i yngre dagar och hon är verkligen bra så de passar perfekt nu då även jag behöver hålla igång med träning mm. Så ska vi tälta, bo i bilen, vandrarhem eller hotell där över helgen vad nu som finns och vad som faller oss in. Skönt att komma från och vila från gården men kommer såklart sakna mina djur så himla mycket! Min snälla mamma ska iallafall bo där och ta hand om dom och säkert rida eftersom hon ringer stup i kvarten och vill rida ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)