onsdag 20 juni 2012

stresssa av

Mina fina söta Ricky och Queen står och väntar vid trappen ;) Mätte hovar oså så jag kan beställa boots till dom. Har både boa boots och cavallo men behöver fylla på förrådet så tänkte prova dom nya trailbootsen som ska vara till för att gå längre turer.
Longerade dom båda sen och red Queen, så fin! Börjar även kunna hålla galoppen längre.

Red sen både Lasse och Tyson.. Barbacka mys och väldigt bra arbetat av dom båda. Och så chillade vi vid transporten som vanligt. Tyson stressade upp sig några gånger, helt själv.. Så bara att lugna han igen och det går betydligt snabbare nu för tiden. Satt på huk i transporten sen och väntade på att han skulle lugna sig bara och plötsligt kliver grabben upp med båda framfötterna på rampen! Vet inte om han eller jag blev mest förvånad? Dock var han stressad och man ska aldrig behöva kliva in i transporten stressad så backade ner han igen, bra ändå att han klev upp helt självmant! Stressade upp sig rejält en gång sen och drog iväg, hämtade och gick tillbaks för att chilla. Djuuupa andetag för att få in lugnet i han också, och plötsligt börjar ponnyn tokgäspa! Vilket är ett bra tecken på avslappning och "fine, jag ger mig och är med". Så då gav vi oss :)

Min lilla bebiskatt Kendra på stalldörren. Dom är helt galna och klättrar och är överallt i vårat stora stall och allt, så kul för dom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)