tisdag 17 juli 2012

allergitur


Min hästallergiska vän Amanda var med och red ut idag. Kan inte vara i stallet och borsta hästarna mm så får stå utanför och vänta medans man gör det åt henne, men går ju bra det också :) Hon red ju Ricky en gång förut och det gick ju bra. Så tänkte testa om han fortfarande går bra med henne.. Men nej, samma där som alla andra nu för tiden så var han vresig bara. Tills jag sätter mig på och han är jätte lugn snäll och kommer ner riktigt bra tilllomed i traven.. Utan att jag egentligen gör mer än att bara sitta. Tycker om han så mycket trots att han bara gillar mig.. Fick iallafall byta lite mitt i alltihopa så hon fick rida Tyson, Sofia Star och jag Ricky. Amanda tyckte som vanligt att det var jätte kul och grät nästan av lycka när hon insåg hur kul det var att galoppera ponny!

Red sen Lasse på åkern, så trevlig och sammarbetsvillig. Första gången jag verkligen kunde känna på han och han fick visa vad han går för. Såå fin, på alla vis. Skritt, trav och rätta galopper i bara grimma.. Feel and release, så himla härligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)