lördag 21 juli 2012

chilldag

Håller på och plocka ner och köra hem utestallet jag hade vid mitt förra hus, som min familj var så snälla och byggde. Kan vara bra att ha vindskydd i hagen sen fastän jag har stall oså. Kan bara inte komma underfun med i vilken hage och vart det blir bäst att ha det.. Jobbar på det ett tag till och chillar, tittar på Leslies 3 dvds American horsemanship for young and old som min mamma var så söt och köpte och lämnade här.. Kan titta på den hundra gånger om, så mycket bra att lära för säkerhet och hästarnas välmående mm.

Samtidigt mitt i livet med hästar, hus, gård och liv försöker jag ha lite semester och passa på att överleva nu när jag inte jobbar. Så hästarna fick ha lite vila idag och ladda upp inför en tur med några unga tjejer från storstaden imorgon, så spännande! :)
Chillar bland träden från hettan, viftar bort flygfän på varandra..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)