söndag 15 juli 2012

HEJ

Dagen igår i Knutby med Leslie och dom andra + våra hästar var som vanligt superbra. Lastning och resan dit gick hur bra som hellst. Hästarna tyckte nog det var väldigt spännande allt. Tyson och Sofia blev otroligt förändrade och jag fick mycket att jobba och tänka på och bättra med Miranda och även resten av mina hästar. 
Det drog ut på tiden och så bestämde vi oss alla (nästan) för att åka och äta tillsammans för att sen titta på lite fötter. Mest mamma eftersom hon är hovslagare och fick lära sig ännu lite närmare och bättre. Kom inte iväg hemåt förrän strax före midnatt och var hemma i säng vid halv 4.. Lätt värt och hästarna var så duktiga och nuffade lugnt i transporten.

Tidningen kom även så en länk på det ska ni väl ha:


Blev en riktig sovmorgon idag och vaknade bredvid denna min gos Snape <3
Plockade ur bilen oså och red Star i regnet en snabbsväng.
Även ridit Lasse med Queen efter i regnet på kvällen.. Så skönt att äntligen kunna börja rida Lasse nu (med boots), han är söt. Det fortsätter regna hela tiden så dom fick stanna inne sen allihopa. Skulle nyss ut och promenera med hunden och tänkte Miranda skulle få följa med men när jag kom ut i stallet låg både Miranda och Tyson och sov (hehe så trötta sen gårdagens och nattens äventyr) så ville inte väcka dom.

Hoppas på fint väder imorgon så jag kan jobba alla hästarna från marken mm.. Pussa dom oså hihi, dom är bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)