måndag 6 augusti 2012

ännu mer skadad Star

Låg i allvarlig feberdöd här igår och insåg att jag behövde äta.. Hade ingenting hemma så var bara att ta sig ut i bilen och åka till affären. Men på vägen till bilen hörde och såg jag genom träden hur Miranda och Star skrek och sparkade och sparkade på varandra brutalt. Dom brukar hålla på så men de här va extremt. Åkte iallafall till affären och på hemvägen stannade jag och tittade på dom. Miranda hade bara några fler skrapsår än vanligt men sen kom Star framsmygandes. Hon hade ett jack bak på benet, inte så fint alls!

Så fick slänga in varenda häst i stallet eftersom det började ösregna och ringa mamma som kom och hjälpte mig att tvätta Mirandas sår och tvätta och lagt om Stars.. Sen har dom stått inne över natten allihop. När jag vaknade imorse fanns inte på kartan att kliva upp 4, lägga om Stars sår, släppa ut alla och åka till jobbet. Nej hade så himla ännu mer ont i halsen och öronen! Fick vila en stund och sen stappla ut till dom.

Såret på Stars ben höll ihop bra, som tur var. Så la om det och så får hon och Tyson gå själva i en liten mindre hage. Dels för att det inte är rätt att låta henne gå och slåss mer med Miranda nu, om hon inte gett sig! Sen för jag vet att om hon är i den stora hagen springer hon och busar fast hon vet att hon inte borde ;) vore väl fan om hon kunde ta de lite lugnt tills allt är fixat med hennes stackars kropp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)