måndag 6 augusti 2012

febersjuk jobba

Nu är min semester slut och jag började jobba idag.. Fortfarande febersjuk tillofrån mm, en vecka nu, helt slut! Men måste jobba, häst kostar pengar. Viiiill så himla gärna ut och rida nu! Men måste spara all energi till att ens orka gå med hunden.. Vill träna Miranda, motionera ut på Queen, Ricky och Lassebus.. Kanske rida lite Tyson och fundera, på lilla gubben. Stars älskade Tyson.

Får helt enkelt nöjja mig med att equiterapeuten kommer nästa tisdag och fixar Star! Äntligen. och även kollar Queen och Ricky så att allt är ok. Nu skall det bli garanterad ordning på mina bebisar..

Oså en tråkig bild från stallväggen på mina fina stallskor ( jag fick av mamma i 20års present, välbehövligt då jag säkert haft dom gamla över 10 år! , min lilla bil, mitt lilla hus och en del av lilla gården. Här trivs vi och är för att stanna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)