tisdag 4 september 2012

Bett

Red min lilla" Miranda i padocken" idag igen, med bett. Känner lite att jag inte vill ha alltför mycket grimma på henne eftersom nosbenet är ömt sen olyckan än.. Och ja det går framåt bara hela tiden med henne och allt. Helt gudomligt, ser vägarna på fyrkantsspår, konmönster och även i boxen är hon med på att kliva runt. Kände sen att hon faller in väldigt med bogarna i skritt, trav och herregudja galoppen! Så avslutade med att i skritt fokusera på att hålla bogarna på plats och sen trav.. Och vilken skillnad när vi verkligen tog oss an att jobba på saken! Bästa

Tog ut Queen i padocken sen och tänkte rida henne i grimma som vanligt, och börja ha bett i munnen igen. Hade det bara där och höll inte ens i tyglarna. Men de blev kaos, gick ganska bra i skritt att rida mönster, svängar, volter mm. Men sen blev de trassel helt i huvudet och ben på allihopa. Så provade att ta ut henne på stora åkern och trava på men de hjälpte inte. Så slängde av bettet och tillslut blev hon lugn och någorlunda fin igen. Lilla stumpan.. Förresten om jag inte sagt det så har hon numera Rickys sadel, den nya han fick nyss. Eftersom han är oridbar justnu och queens är aningens för trång för henne passar detta bättre. Så... Dags att råna en bank så Ricky, eller Queen, kan få sig ännu en ny sadel..

Lilla fina Queenis, hon måste vara världens minsta varmblod. Haha Cajsa säger att hon är som en ponny, och aa faktiskt ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)