söndag 23 september 2012

Sjukhage

Star gillar Inte sjukhage, vill Inte vara still och blir helt tossig! Men man måste. Ni skulle sett vad arg hon blev när vi fick vänta på svar från försäkringsbolaget innan vi åkte hem från Strömsholm, hon är alltid så snäll men det är bara sånna grejer hon inte tolererar. Och det visar hon jävlare! 

För att inte göra henne arg och uttråkad nu så har hon sin hage i centrum, mot stallbakingången. Och dom andra får inte gå ut i storhagen utan hålls runtikring henne. Dessutom ser jag till att hon har hö att plocka med, både för att hålla värmen extra i ruggvädret när hon måste vara still och för att kunna tugga, plocka och hålla sig sysselsatt. skiter fan i att hon kan bli tjock nu, det är hon redan och alla muskler - noll. Så hur som helst blir det en rejäl omstart sen. Men FÖRST, bli bra!

Hon äter sin medicin morgon och kväll och får vara inne på nätterna för extra skydd och hålla sig still. Då alltid någon som håller henne sällskap vilket ingen av dom andra tackat nej till i ruggvädret. Imorgon är den här funderarhelgen äntligen över och jag ska upp och ringa samtal, få se hur vi ska göra med allt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)