tisdag 11 september 2012

Tisdag

Red ut en sväng på Ricky idag igen. Och ja, han är söt som vanligt och trampar på bra. Travade på en bit, lugnt och fint. Hoppas hans lilla kropp håller i sig nu så han kan komma i form.

Sen blev de en kort kort tur runt Mårtsbo på Queen med Miranda efter. Queen går riktigt mycket bättre nu, så de va nog bara en liten sträckning som nästan är bra nu. Miranda gick på och tyckte de va tråkigt att inte bli riden ;)

Lasse pojken fick vila idag. Han har gått på så bra länge och är riktigt fin och glad.. Och min lilla Star då.. Hon är så gullig och kommer fram i hagen numer. Hon har inte gjort de på ett tag nu då hon varit halt, inte ens velat ha grimma på så hon har gått lös (följer ändå bara efter ponnyn hennes). Höfterna på henne verkar bra. MEN benet är fortfarande svullet! Eller svullet och svullet? Det är tjockt. Hon går springer och härjar i hagen, är glad och visar inga stora tecken på att något är fel. Men vafan, de ska väl inte ta och se ut sådär?! Så ringer Strömsholm när som helst så dom får kolla det. Dock är transporten upptagen oftast pga husförsäljning.. (mer om det, Nångång)

Min plutteDar förut när vi bodde hemma.. Som vanligt söt och står vid grunden och väntar om man va lite seg ut :*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)