onsdag 3 oktober 2012

motivation

Att hitta motivation just nu är inte lätt. Fast det finns hur mycket motivation som helst. Men varför ha brottom? Tycker jag gjort tillräckligt det här året sen jag flyttade hemifrån, egentligen. Det kryper i fingrarna. Men just nu känns det inte så kul att rida ut och va ute med dom andra hästarna när Star bara får stå inne.. Så sjukt, en häst som ska stå Inne, dygnet runt. Som knappt annars aldrig står inne och dessutom är hästar skapta för att gå ute och röra på sig i stora hagar. Attans griffelben! 

Och Star är ju trots allt delägare i verksamheten också, Keep Star.. Jag har många planer i huvudet men undra vad hon har för planer? Hon lär ju hinna tänka mycket nu när hon står inne. Tror hon skulle vilja åka på solsemester till ett varmt ställe.. Hon älskar ju att steka i solen, dock har hon svimmat nångång för något år sen när det var väldigt varmt. Så en skidsemester kanske med stekande sol och snö och kan svalka sig på? Eller helt enkelt stanna hemma och skaffa bebis, det har jag ju lovat henne.. En vacker dag, men justnu har vi ju 4åriga Miranda så de räcker och blir över ;)

Red två turer med Cajsa, Ricky och Miranda i helgen iallafall. Skönt bra och så. Red runt allmänheten, något nytt, spännande, bra och duktiga hästar. Duktig 4åring ju som går på överallt! Hoppas på att hinna och orka ta några längre turer den här helgen också och upptäcka världen.

Perfekt stekarstund, med fin man för något år sen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)