måndag 17 december 2012

Barbackapad

Innan jag insåg att jag fått ännu ett väldigt onödigt idiotiskt mejl av If så var jag väldigt glad över att ha beställt en julklapp till hestarna :D en barpackapad från Naturhästen.. Lär ju testa iallafall.

Red dessutom ett himla fint barbackapass på Miranda idag. Skrittade på och flyttade oså, sen trav och kolla lite på byn. Sen körde vi gärnet på hemvägen med övergångar, skritt trav skritt trav galopp trav galopp skritt galopp stanna galopp.. Och precis som Star så blev Miranda så himla uppmärksam på mig och signalerna och framförallt Glad. Så himla kul att hitta något dom verkligen tycker om och uppskattar att göra. I helgen hade hon lite emot att stanna och stå still. Men idag blev det liksom "Stannar.. Väntar.. Vad kommer nu???" superkul!

Red även Star, barbacka lugnt och fint. Upptäckte att en väg vi brukar rida förr hade förändrats, sånt som Star är noga med att se. Gick bra ändå och så kändes hon riktigt bra när hon trampade på lite. Styrde bra med Bara säte, gjorde lite snäva svängar och avslutade med en riktigt fin rollback (skritt såklart). Nöjd prinsessa sen som fick benet lindat med back on track.

Barbackapaden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)