onsdag 9 januari 2013

stars ben

Ser ut som Stars ben börjar bli bättre bara, hjälper med ordentlig knådning och hon gillar de tillomed :) Dock är hon stel än när hon rör sig men hoppashoppas allt kommer ge med sig nu när hon sätts igång ordentligt.

Nu till nästa problem, prinsessans öga.. Har nästan alltid varit grummligt till och från och vi har undersökt saken i Sala men hon ser och de har inte verkat va nå problem. Men nu rinner det, hon är hängig på det/vill inte ha det öppet i onödan och!! Det är som en blödning/små blodkärl som yttrat sig en bit. Så.. Lär väl kolla upp det, dock är jag Inte sugen på att åka till Strömsholm med henne igen, så himla otrevligt mm. Och så måste försäkringsbolaget skärpa sig så jag vet att dom går in. Nej har fortfarande inte fått nå om operationen, för de första va dom jävligt otrevliga och osmidiga och nu har jag överklagat och då "vet dom inte" när dom ska ha sånt möte. Gaaah! Har fått räkning på Miranda och Queens försäkring men vill fan inte betala den om man inte ens vet om dom tänker hjälpa en när de blir nå.

Men iaf.. Stackars oturs Star och här är en bild på benet någon dag efter operationen när vet. dragit ut drenaget, många stygn och väldigt fint.. då iallafall. Haha så hade dom ju varit tvungna att raka av prinsessans lilla hovskägg, lilla stumpen då. Men nu är hon så luden :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)