torsdag 28 februari 2013

Ledig dag

Tog mig en ledig dag idag, från jobbet och från allt egentligen. När det annars på vardagarna inte är jobb så är det hästar och åter hästar. På helgerna är det hästar innan det är dags att börja jobba igen. Men idag ska jag försöka göra ingenting iallafall. Drar mot att måla, diska, städa och ringa massa samtal men ska försöka hålla mig. Börja kika i boken HORSE OWNERS GUIDE to NATURAL HOOF CARE med Jaime Jackson.


3 kommentarer:

 1. Åh! Var får man tag i den boken, finns den på bibblan tror du? När jag började med hästarna nu så bad jag hovslagaren ta av skorna direkt och nästa gång han kommer tänkte jag låta honom visa mig hur jag själv kan trimma när de är barfota (om hovslagaren är villig att visa och mista en kund haha). Boken verkar ju super!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittade direkt att den fanns på Adlibris för bara 185 kronor! :D

   Radera
 2. Det var min snälla hovslagarmamma som kastade åt mig den.. :) Ska den finnas på bibblan ska man nog ha tur, men värt att kolla! Kan kolla mig omkring om den finns att beställa nån stans :) Den Är bra!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)