måndag 4 februari 2013

Snöööö

Åhåjj vilken lycka här, efter dagar av isgata har det äntligen kommit snö. Kommer mera och verkar som det får stanna en stund. Inte för att isen hindrat oss sådär supermycket men alltid trevligt med snö och ordentligt underlag överallt :) speciellt inför kommande månads To Do.. Väntar fortfarande på tillstånd..... Men det känns som, mjaaaa.. Ska inte ta ut glädjen i förskott, inte alls.. Men man måste alltid hoppas och Tro!

Idag var Miranda så hiiiimla sugen på att komma ut, red lite bommar oså på gården men hon ville uuut och utforska så blev en spontan upptäcktsfärd. Så himla kul med en så glad jordnära prinsessa. Sen var Star också så himla sugen på att komma ut. Longerade stolleprinsessan, herregud vad ska man göra för att tala om för henne att man inte får bryta benen? Travade iallafall jätte fint på liiten volt den stoora hästen, så himla smidig. Gick i böjning och hon var tossig, så hon fick trava några steg bredvid.. Hon ville bara verkligen visa det, och Så duktig! Sen va Ricky Också!! så himla sugen på att komma ut. Så bara upp på och ut med nästa. Blev longering över några bommar för han, mest fokus på trav. Jätte stel och drygt för gubben i höger varv så fick bli akut massage och stretch för att få loss det.

Sen efter en intensiv morgon med hästar som verkligen bara ville, väldigt kul att dom har viljan, så var det bara att dö en liten stund på soffan innan det va dags att mata hästar och åka jobba.. Peace

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)