söndag 17 februari 2013

Söndag

God morgon!
Var ut och tog på Trond täcke igår till natten, lite svårt att hålla sig från flickorna ;) så fick ta på han grimma och ta han till sidan, går aldrig mellan och grejar bland nya hästar annars. När jag lyckats få på han täcket på löst rep och tog av han grimman igen så fattade han vinken och följde mig några meter. Söt pojke.

Imorse var det nog mest bara han som var kär längre, försökte komma fram till flickorna och Queen blev lite sur.. vaktade Miranda oså. Har nog inte varit mycket sömn där hehe. Han kanske får gå in till natten och vila upp sig. Täcket skulle ju av till morgonen, pekade bort Queen och Trond tänkte såklart gå efter men stoppade han bara med en pekning. Så duktig, märkt att han är bufflig och dragit i grimman men så lätt med eftergift. Sen åt dom frukost så lugnt och fint allihopa, Trond åt/luktade på Queen, tänk att en flicka kan lukta så gott.. Skönt iallafall att han fått komma nära, äta mm på en gång.

Idag efter jobbet måste jag hämta hö, som vanligt.. Sen lär mina hästar ridas, har inte hunnits med på senaste tiden. Eller red ut på Miranda en sväng i fredags, sen lite jobb på volten. Få se om Trond är sugen att ta sig ut på gården ikväll också :) om han kan slita sig från flickorna vill säga, blir ju tvungen tillslut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)