söndag 3 februari 2013

Stupid me

Vi människor är bra kokko, även jag. Som står och säger att allt står still när det inte gör det. Tillstånd och skit är inte allt här i världen, hästarna finns alltid och står Aldrig still. Träningen går framåt och just precis nu står jag i valet av en kompis jag knappt aldrig sett eller träffat... Men känner bara JA! Allt säger ja i hela mig, för det är det här jag vill göra. Det här tror jag på, på hästarna.. När tilliten för människor annars bara tryter för mig. Men som sagt, alla är värda en chans.. Kanske två, människa som häst. Och jag tror Inte på något vis som helst att någon häst eller människa är hopplös, bara man får chansen att göra sig hörd.

Sommaren 2012s träningsinackordering Tyson, fina fina pojken! Och Ricky bredvid som inte ser så liten ut längre, bredvid en ponny ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)