tisdag 26 mars 2013

Jag ska älska dig när jorden gått under

Många tankar har dom senaste dagarna gått till fina Surprise i Equissbloggen, och Alexandra som mist sin vän..

Här är iallafall en tossig Miranda från dagen som promt skulle följa med hundarna ut. Busade lite och rullade, gör utfall mot hundarna som tyckte hon var jätte rolig.. Sen flög hon i luften och drog järnet hem, ensamma fick vi gå hem. Tur man inte bor nära nån större väg och att hon hittade spilld havre hemma på gården ;)

2 kommentarer:

 1. Du är sådär overkligt fantastisk! Jag väntar fortf på de hatiska kommentarerna men så dyker du upp där ibland alla andra o gör allt så extra mkt värt!

  Vet inte om jag sagt det men om inte, grym design på din blogg nu, mkt trevligare och mer lättläst!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som sagt, jag är inte här för att klanka ner.. klaga eller vara dum. Min enda uppgift är att försöka hjälpa, stötta och peppa :) Det du gör med dina hästar känns för mig naturligt, speciellt att du bara gör det som känns rätt för er och inte låter er påverkas av andras "mallar"!

   Tack så mycket, kul att du säger det! :)

   Radera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)