måndag 4 mars 2013

ohälsa

Sakta men säkert börjar saker ordna upp sig här känns det som. Säger för hundrade gången att det är så himla skönt att vara hemma. Dock mår inte min kropp så bra, lungor/kondition, muskler oså häfterna är heelt kasst. Så nu blir det längre promenad än vanligt morgon och kväll, gympa minst en dag i veckan men Först boka tid för att fixa höfterna. Så ska jag vara fit for fight Innan hovvårdskursen veckan innan midsommar!för att orka med livet.

Fortsätter letandet efter häst.. Kammar halva landet, vill hitta den där Starhästen igen. Provred en igår som fick ryck och sparkade mig rakt i magen hmhm, annars söt oså så något måste ju vara fel när man får för sig att sparka. Tänkas att jag haft min lilla Ricky snart ett år, och med massa tid så börjar han nu komma till ro med kroppen och livet.. att få vara häst, ha kul och må bra i sin kropp. tjoho
Men nu behöver min pojke en ny sadel, den jag köpte i somras använde han nån gång och sen när han la på sig och musklar sig så är den för liten ;) black är jag inte men bara det att ta sig iväg och köpa nånting.. sen ska de duga åt pojken också, inte lätt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)