torsdag 21 mars 2013

VAKdag

Hej! Vi gör egentligen ingenting här nu för tiden. Blev ju så himla isigt och nu har det kommit massa snö som inte satt sig på isen än så man ser inte vart det är isigt. Vill verkligen inte att mina små hästar ska gå ut och slå omkull sig! Så dom skrotar i hagen, tar det lugnt och vilar upp sig inför våren :) det är dom väl värda?

Jag har varit lite matt och ledsen över jobbet för vi blivit tvungna att jobba extra, 6 dagar i veckan blir det.. över påsk och allt! Men igår när jag vaknade hade min lilla Snapekatt spytt blod och mådde dåligt, när jag åkte till jobbet verkade han ok men när jag kom hem på kvällen hade han spytt igen och var riktigt hängig. Eftersom jourmottagning härikring hade hunnit stänga och distriktsvet tyckte det lät allvarligt så var det bara att åka 12 mil bort till Strömsholms djursjukhus mitt i natten! Snape bara sov.. och väl framme ville han helst bara ligga på bordet, protesterade inte mycket förutom att han morrade när hon klämde genom magen, lite ont där stackaren :( feber också och torr eftersom han bara spytt och varken ätit eller druckit så han fick vätska under huden och nånting kräkningshämmande tror jag.

Kom hem vid 5 imorse så blev hemma från jobbet för VAK, vård av katt. Vi har sovit hela dagen och han ser piggare ut på ögonen även om han är trött och nog har lite feber än. Har iallafall kommit upp i sängen och lagt sig nu efter att ha spytt en sväng på dagen (utan blod som tur) och varit på lådan. Försökt få i han vatten, ett foder han fick och lite torsk.. och nyss slickade han lite på torsken, framsteg. och så hade jag avmaskningstabletter hemma så han fick börja på dom. Hoppas bara det är mask, kunde tydligen va det.. Synd bara att han skulle bli så himla dålig för det och få feber och allt :( men är iallafall hemma och tar hand om min bebis.. Han och hans syster blir förresten 2 år nu till våren, tjohoo. Det betyder att i sommar är det 2 år sedan jag tog studenten och flyttade hemifrån rakt ut i skogen. känner mig som ett barn än men det är väl ok, lärt mig en hel del på vägen ändå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)