söndag 21 april 2013

Tappat höften

... igen. Och nej jag hade inte ens varit och fixat den sen sist, och nu är det värre än nånsin. Vågar inte rida förrän jag fått det fixat, eller??

Regnade iallafall nå sjukt i fredags så drog igång traktorn och körde undan i hagen, ganska fruset men dög. Nu fattas bara massa stenkross och göra fina gångar, inspirationen bara flödade där i traktorn. Fast inte längre när jag insåg att jag trampat sönder höften. Star stod iallafall hela tiden och kollade, var helt fascinerad. Kollade och kollade tills hon somnade och jag tog en ny vändning med traktorn och hon fick lov att kika det :)

Miranda stod gärna inne i ligghallen och åt medans det regnade.

1 kommentar:

  1. Vad har du gjort med höften??

    Jag har haft problem m knäna i 10 år, de har kommit o gått, biland har jag nästna ramlat ur bussarna för att de gjort så ont då jag inte fått utrymme för benen tillräckligt som ibland brister i bussarna..

    Jag har dock inte kännt av knäna ngnting alls sista halvåret förutom då jag jobbat 20 timmar i sträck eller haft högklackat i typ 10 timmar, och enda skillnaden jag gjort är att jag inte ridit på ett halvår.

    Ryggen har även den varit bättre på slutet. Men jag mockar ju inte heller varje dag o står i konstiga rörelser eller så. Jag hoppas att jag fått läka ihop nu så jag kan köra hårt i höst! :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)