tisdag 7 maj 2013

Fläskläpp

Jamen vi fortsätter väl med att ta upp alla skador man som häst kan få av lek, gnabb och klåfingrar.. Idag hade Ricky ett sår på läppen, tog ut och försökte göra rent han.. Men lite kallt, konstigtluktande och lite svidande pill på läppen är det väl ingen som gillar? Fick iallafall till ett rejält drag med jodopax över så det nog blev rent. Och hur säger man sen till en pillrig liten häst att inte vara med läppen överallt och stoppa skit i? Hade iallafall inte på något för i såfall hade de väl bara dragit åt sig mer skit. Hoppas det iallafall hann läka lite på väg till hagen då det var rent ;)

Justnu jobbar jag natt och har ont i magen mest jämt vilket inte är en bra kombination alls. Ridning och häststimulans får bli lidande för att åtminstone klara av att mata hästar, ta hand om hundar och katter och så sig själv.. Men till helgen tänker jag försöka kunna rida och mäta en till led så jag kan göra klart med prislistor oså. Några kunder väntar och hästarna börjar bli någorlunda ridbara :)

Glömmer alltid att ha med mig kameran ut, och för att ni ska slippa insta/iphonebilder så får ni se en bild från i vintras på Ricky igen (ifall ni glömt hur han ser ut, iofs så är han ljusare nu utan vinterpäls.) Bra jävla söt är han iaf!!

1 kommentar:

  1. Vad fin han är. :) Men jag blev lite rädd först innan jag läste din text om bilden, jag trodde att det var fortfarande vinter där du bor haha... Omöjligt tänkte jag!

    Vill tacka för din fina kommentar! Exakt så som jag känner om dig och dina hästar! Kram!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)