torsdag 4 juli 2013

Semester

Sitter just nu och räknar ner sekunderna till semestern.. Inte speciellt pepp, men när jag tänker efter så har jag ju massa spännande framför mig varje dag. Snaart hoppas jag ju att Drivings sår dragit ihop sig så jag kan börja att rida han igen, klättrar massa med Trusten för att bygga muskler och så har jag ju mina tre andra små hjärtan! Så det kan ju inte bli annat än en riktigt fin semester :) Lite pyssel med hage och stall mm. 

Avslutar semestern med 4dagar Leslie clinic i Kungälv! Och helgen efter det 3dagar packskola hos Peter Vester, då jag nog tar med mig två av hästarna. Miranda är spikad redan från början men vem som blir den andra får vi se. Hade jag haft en hel hästlastbil så hade jag tagit med alla. Ser fram mot det riktigt mycket, medans Star mest ser fram mot lata dagar på betet * hehe.

Ha en trevlig sommar allihopa och är ni sugna på att rida westernhäst så vet ni vart vi finns!

2 kommentarer:

 1. Hallööö, saknar din uppdatering!!:)

  Roligt med clinic!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kristin för peppen, har inte riktigt veta om det ska vara värt att skriva eller ej! :)

   Radera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)