måndag 2 september 2013

Mina pojkar

Japp igår fixade vi klart allt med Driving och Trusten, nu är dom mina och en del av flocken föralltid. Det blev inte riktigt som jag bestämt mig för för några veckor sen då deras familj var och hälsade på. Trusten har bara blivit sämre och jag hade bestämt mig för att inte köpa han eftersom min plan inte var att köpa en häst som mår dåligt och tar pengar, tid och ansvar att få frisk. 

MEN när jag vi va i Värmland och mamma var hemma och tog hand om pojkarna och Star så bestämde hon sig för att ge Trusten en chans. Såå hon vill ta reda på vad som tynger gubben (tänder, mage?) och se om han blir bättre, ha han som promenadhäst (inte rid). Och blir han bättre så blir han ridhäst med dom andra. Men tills dess är han ändå min och står såklart med dom andra. Så skönt för han nu när han börjat komma in i flocken. Att slippa flytta igen.

Driving då.. Ja han driver omkring med dom andra, är riktigt hård ibland ;) och jag ska börja hantera och rida igång han på riktigt nu. Så kul!

Nu är alla hemma från betet för den här sommaren också. Så svårt att ta dom från A-L men så himla tacksamt att jag fått ha dom där över sommaren igen trots att jag varit borta ett år. Hoppas vi får komma ner igen nästa år när gräset växer igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)