lördag 19 oktober 2013

dagens galna långtur

Blev ungefär 4 timmar on the road idag, med någon timmes paus mellan där mat väntade för mig och Ricky hade packat med sig hö till dom. Första gången vi packar något på riktigt och rider med.. Dock så trillade ena höpåsen av precis när vi kom fram, annars gick det bra. Drivings första riktigt allvarliga tur in till byn bland hus, bilar, över vattenkraftstation, ridskolan, bron över riksvägen mm. Han var mest förvånad och supersöt. Mina duktiga duktiga hästar. 

Och till dom som tycker att jag är galen: Jag skulle känna mig galen Om jag Inte gjorde sånt.
Det här är det som jag vill göra, det som gör mig glad och tillfreds, det som jag tänker göra.
Varje dag helst. och hästarna lyser alltid upp av nya uppgifter och äventyr.2 kommentarer:

  1. Fyfan vad roligt!! :D sjuuukt kul ju!! rider du själv m alla tre eller följer fler med? :)

    SvaraRadera
  2. Ja! :D Jag red själv, brukar byta mellan hästarna och nu hade ju Ricky med sig Hö på sadeln :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)