onsdag 18 december 2013

björkved på köpet

 Idag tog p fram motorsågen och då började det hända grejer. Drog lite med bilen, sågade och drog.. Trasslade bort alla plåtar och sen var det bara att plocka ihop allting och släpa bort björkveden vi fick på köpet :)

Vi slängde upp några presseningar nästan över hela sålänge tills vi får på nytt tak. Alla verkade nöjda över det, mina små hästar har varit så deppiga över det här dom senaste dagarna :( Dessutom har jag ju inte hunnit med annat om dagarna än att slita med det där. Men nu har jag ett skift kvar sen är det jullov och mer tid till hästarna samt att få på taket. Så ett nytt tak fick väl bli våran enda julklapp till oss själva iår antar jag.. Men man vet ju aldrig ;)

3 kommentarer:

 1. Men gud! Vilken tur att ingen häst var därinne och att ni snabbt fick upp taket igen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen jätte tur! Dock har vi ju inte fått upp taket än, måste ju mätas, handlas allt nytt och få upp det :/

   Radera
 2. Oj oj oj, har nyss läst dina inlägg om stormen!! HERREGUD, vilken tur att inte hästarna var inne och att det inte blev mer allvarligt! Men tråkigt som fan med taket, förstår din stress nu inför vintern. Fyfaaan, skulle blir så less själv! Hade du plåt eller plasttak innan? Är det bara själva takstolarna som måste bytas eller även reglar från toppen av väggarna och så?

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)