måndag 30 december 2013

gott nytt år x5

I förmiddags höll jag på att skriva en handlingslista, en sån där tråkig.. Tråkigt ens att åka och handla, åka från skogen mm. Tankarna vandrade ut till hästarna som vanligt och vad fasiken skulle vi hitta på idag?? Innan jag knappt hunnit tänka själv så hade jag glömt handlingen och stod i pannrummet och klyvde, packade och vägde ved.. vi skulle ut på tur Allihopa!
Druvan fick bära sin första packning som var veden vilket inte rörde han det minsta, han är en så duktig häst! och Star och Trusten fick äntligen följa med hela ligan ut. Dock hängde inte Trusten på så bra, så han fick gå med mamma på hemvägen. Vi fick sällskap av henne och direkt kameran hamnar i hennes händer så blir den konstig som ni ser ;) Vandringen upp till sjön gick iallafall bra och när vi kom fram la sig mörkret snabbt. Hästarna mumsade hö vid varsitt träd och slumrade till lite medans vi eldade, grillade korv (som blev hundmat) och kokade kaffe.
Mitt mål är att till våren/sommaren ta med alla 5 hästar till Smesjöhea den långa vägen över skogen via Söderbärke, kan bli en övernattning. Så idag avslutar vi detta 2013 med att smygstarta alla hästarna tillsammans upp till sjön. Dom har blivit så mogna och duktiga och nu är det bara Star och Trusten som behöver komma ikapp, men vi har hela vintern på oss att bygga. Hoppas bara att veterinär/tandläkaren kan hitta någon bra lösning på Trusten så att han blir bra, det går fortfarande upp och ner med han..

Vi kunde inte fått ett bättre avslut tillsammans på det här året! Nu hoppas vi bara att 2014 fortsätter lika bra och lite bättre! Gott nytt år! och snälla, åk med era fyrverkerier så långt bort härifrån som möjligt imorgon..

2 kommentarer:

  1. ROLIGT!!! Blir alltid sååååååå rid- och äventyrssugen när jag läser dina inlägg haha... Måste vara helt fantastiskt för dig att ha kommit så långt att ni kan uppleva sådana här fina saker tillsammans. :):)

    SvaraRadera
  2. Men åh vad mysigt! Så kul att kunna ha med sig gänget sådär :D

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)