tisdag 14 januari 2014

Dagens Ricky

Efter en lång skrittur med Mandi på släp.. okej vi drog nån galopp på hemvägen i skogen ;)
Pojken är alltid först hem och hinner städa lite spillda höstrån för att sen skynda sig och vänta på havren medans man klär av sig. Hans sadel ser ju superfjuttig ut men den är faktiskt ganska bra, en sämre sadel men bra. Men visst är Ricky söt?? Mitt lilla varmblod8 kommentarer:

 1. Han har verkligen hittat rätt fina Ricky! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men dig har vi då tappat bort.. Vi saknar dig Cajsa!! <3

   Radera
 2. Vilken fin häst! Och vad roligt att du använder repgrimma! Vi har 1 ko, 3 kvigkalvar och 25 får :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är de enda vi använder! :) Va mysigt med så många djur.

   Radera
 3. Vilken häftig färg, urläcker! :)

  SvaraRadera
 4. Åh vilken lycka att ha haft blogg-frånvaro och gå in på din blogg nu och ha en massa roligt att läsa... :) Mysigt med din semester, månskensritt och allt annat!!! Och härliga bilder här, ser så fint ut att dina hästar alltid traskar omkring lösa, och det är ingen big deal, så avslappnat. Och jag gillar denna sadel väldigt mycket, tycker att den ser både snygg och skön ut! Mer ranch/trail-modell vilket jag gillar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va kul att du tycker det Kristin! :) det har blivit mer och mer naturligt för oss att gå lösa, dock blev Ricky orolig när jag gick ner i hagen en kväll och han va ute själv så han sprang rakt in genom grinden :( Den är skön, men inte så praktisk då det inte finns några snören att knyta grejer i, därför tycker jag mer om våra Dakota ropingsadlar och Ricky önskar sig fortfarande en egen :D

   Radera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)