lördag 11 januari 2014

I hjälmdjungeln

Jag är inte den som alltid använder hjälm när jag rider, antigen glömmer jag eller så vill jag helt enkelt inte bara. Men oftast försöker jag att se till att ha hjälm på mig, för att skydda mig ifall olyckan skulle vara framme och för att vara en bra förebild. Men för någon månad sen då när jag ramlade av Miranda så hade jag (tur nog) hjälmen på mig och den gick sönder. Himla tur att jag hade den på mig annars hade nog mitt huvud gått sönder! Just nu glider jag omkring i en gammal vanlig svart sammetshjälm och känner mig inte alls bekväm. Även om jag inte alltid använder hjälm så är det självklart att jag ska ha en bra hjälm hemma som jag trivs med så att jag ens vill ha den på mig.. Det enda märket jag kan tänka mig är Troxel med deras lättviktshjälmar med riktigt bra luftkonditionering, ställbara i nacken och ett fint westernstuk.

Alla dom här finns ju i olika färger, Jag har jätte svårt att bestämma mig nu.. Vilken utav dessa skulle ni vilja ha?? Eller vet ni något annat fint liknande märke?

Sierra, den gamla modellen, hade jag innan fast i färgen Tan.

Sierra, den nya längre modellen och en annan skärm.

Cheyenne Rowdy, nästan som gamla Sierra.

Dakota, typisk trailhjälm.

Rebel, mera fancy.

Rebel, eller varför inte svart med rosa mönster. Haha nejtack för mig.


2 kommentarer:

 1. Ja hjälm är inte så tokigt när allt kommer omkring! :) Jag gillar den översta bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den härligt fin och naturell, dock lite klumpigare än den nya tror jag.
   Hade ju en ljus sån men skulle gärna ha den här bruna nu. Måste få tag på en sån i rätt storlek! :D

   Radera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)