måndag 26 maj 2014

Dagsläger hos oss i sommar!

Har du nånsin funderat på hur det kan se så harmoniskt och fint ut för vissa ridekipage, hur vissa ekipage kan se gladare och mer samspelta ut än andra? Har du tänkt på dom olyckliga trötta ridponnyerna? Har du funderat på det här med NH (naturlig hästhantering/natural horsemanship)? Är det bara trams, hockus pockus, eller sånt som alla skulle ha nytta av? Hästarna har det i sig, det naturliga, dom är ju hästar och dom vet hur dom ska bete sig naturligast efter sina instinkter. Men vet vi människor hur vi borde bete oss omkring hästarna??

I sommar har du chansen att komma till oss under en dag och lära dig mer om hur hästarna fungerar naturligt, hur dom beter sig i sin flock, vilka signaler dom ger varandra(utan ord), hur vi människor på naturligaste sätt får en harmonisk och säker stund med våra fantastiska fyrbenta djur!
På förmiddagen betraktar vi hästarna i hagen, umgås med dom i paddocken, går igenom allt det där och gör oss redo för att så harmoniskt och säkert som möjligt ta oss en ca 3 timmars tur ut med våra hästar på eftermiddagen.

Datum: 11 juli eller 25 juli kl: 9.00-16.00 
Pris: 2000kr Hästar o all material ingår, fina nya Troxelhjälmar finns att låna
Frukost, lunch och fika ingår!

-

Heldagstur 18 juli eller 1 augusti kl:9.00-16.00
För dig som varit på dagsläger eller direkt vill ge dig på en heldagstur efter en lättare genomgång i paddocken. Vi är ute hela dagen med våra hästar och äter lunch och fika i skogen!
Pris: 1600kr

För mer info och bokning ring Sara 0702766850 eller boka direkt i vår trailshop HÄR!
400kr rabatt Vid bokning av både dagsläger och heldagstur direkt

Våra kurser/turer är perfekt för nybörjare och även du som redan har egen häst men som vill lära dig mer om det naturliga. Endast 3 platser på alla kurser/turer! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett spår efter dig hos oss :)